Home Combinator agricol
Combinator agricol
Combinator agricol PDF Imprimare Email
Combinator agricol
Scris de andreibitculescu   
Marţi, 08 Martie 2011 14:24

Combinatorul agricole este prezent si folosit in agricultura. Aici acesta poate fi observat in timpul desfasurarii activitatii pentru care a fost creat. Se presupune ca daca un combinator agricol nu ar fi fost creat, atunci nici semanatoarea agricola sau tractorul nu ar fi avut aceasi semnificatie in agricultura asa cum se petrece astazi. Avand in vedere marea necesitate a locuitorilor rurali fata de tehnologie nu este greu de imaginat faptul ca atat combinatoarele agricole cat si celelalte utilaje agricole au fost mai mult decat bine primite si utilizate in gospodarie.

combinatorul agricol este de departe cel mai utilizat (impreuna cu semanatoarea) utilaj in gospodarie. Daca inainte locuitorii rurali obisnuiau sa-si desfasoare activitatile manual, deoarece nimeni nu se gandea ca va aparea un asemena utilaj precum este combinatorul agricol capabil sa preia activitatea grea la care erau supusi locuitorii rurali in trecut. Astazi acestia beneficiaza de toata tehnologia de care doresc si se poate observa faptul ca toata lumea este mult mai multumita de rezultate si cel mai important lucru este mult mai odihnita decat era acum mult timp.

Aparitia tehnologiei nu a facut decat sa arate locuitorilor rurali faptul ca exista o varianta mult mai practica si cu rezultate mult mai satisfacatoare. Practic rezultatele erau in mod categoric mult mai agreabile, iar efortul depus pentru agricultura este nesemnificativ, deoarece combinatorul exact de acest lucru se ocupa. Combinatorul agricole desi are o functie comuna cu cea a semanatoarele arata diferit. Semanatoarea este folosita pentru secerarea graului, iar combinatorul agricol este folosit special la secerarea porumbului.

 


Sondaje

Iti sunt folositoare informatiile despre combinatoare din acest site?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 

Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com